Marina Öresundsporten på Limhamn

Öresundsporten etablerar Marina Öresundsporten på Limhamn.

Öresundsporten AB är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter. Bolaget har huvudkontor på Strandgatan 7 i Norra Fiskehamnen på Limhamn. Nu utökas verksamheten med att också hantera marinan. I nuläget kajerna runt Dragörkajen och delar av Norra Fiskehamnen.

– Vi värnar om miljön i hamnen och tycker att det är positivt med ett aktivt båtliv. Genom Marina Öresundsporten vill vi skapa en trevlig upplevelse av kajerna och hamnområdet i Norra Fiskehamnen, säger Ole Bang Pedersen, VD på Öresundsporten AB.

Tommy Overgaard (bilden) är hamnkapten på Marina Öresundsporten.

– Jag är själv båtägare och tycker därför det är extra viktigt att det är ordning och reda i hamnen, säger Tommy.