Juridiska Föreningen förlänger och utökar

Juridiska Föreningen förlänger samarbetet med Öresundsporten. Kontraktsförlängningen innebär att Juridiska Föreningen utökar sin areal och flyttar från tredje våningen på Winstrupsgatan 8 i centrala Lund för att istället benyttja hela första och halva andra våningen.

– Vi vill ha långsiktiga relationer med våra hyresgäster och det är därför extra glädjande att förlänga med Juridiska Föreningen som är vår äldsta kund och som vi hyrt ut till sedan 1996. Vi kommer att anpassa lokalerna för att på bästa sätt passa Juridiska Föreningens behov, säger Ole Bang Pedersen, VD på Öresundsporten AB.

Winstrupsgatan 8 ligger ytterst centralt beläget i Lund med ett par minuters gångväg till centralstationen, alldeles i närheten av både Lundagård och stadsbiblioteket och i anslutning till Juridicum.

Juridiska Föreningen grundades redan år 1884. Vid grundandet var JF enbart en social sammanslutning. Även om dess verksamhetsområde med åren förändrats och utökats finns fortfarande en bred social verksamhet kvar. I och med avvecklandet av den samlade Lunds studentkår 1996 kom JF till att utgöra en av de nya fakultetskårer som ersatte den gamla kåren.

 

Winstrupsgatan 8

Winstrupsgatan 8

Winstrupsgatan

Juridicum

Winstrupsgatan