Felanmälan

Om du får något problem i din lokal, bostad, utemiljö eller har övriga frågor är du välkommen att kontakta Öresunds Fastighetsservice.

Felanmälan direkt på webben dygnet runt via formuläret på denna sida, alternativt Öresunds Fastighetsservices felanmälan.

Akut felanmälan

Under icke kontorstid görs akuta felanmälningar på jourtelefon. (Hit räknas ärenden som kan orsaka stor skada, brand, översvämning, fara för sak eller person osv. Här kan du även få hjälp vid allvarliga störningar i boendemiljön).

  • Jour vid akuta händelser

    Bevakningsgruppen 0761- 27 04 00

Covid-19

Smittspridningen av Covid-19 finns och ökar. Vi på Öresundsporten vill av varmaste omtanke uppmana alla att fortsatt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer (www.folkhalsomyndigheten.se och www.1177.se).

För våra boende och medarbetares skull vill vi att ni, i samband med felanmälningar, alltid anger om ni har några förkylningssymtom. Då har vi rätt förutsättningar för att på ett säkert sätt lägga upp en plan för att hjälpa er. Hjälp oss också genom att alltid hålla avstånd och visa hänsyn jämtemot era grannar och våra gemensamma utrymmen.

Ta väl hand om varandra, om än på avstånd, så kommer vi att ta oss igenom det här tillsammans!

Felanmälan