Invigning av utökningen av Orvars korvar & burgare på Skåneporten i Lund

Den 1 november invigdes utbyggnaden av Orvars korvar & burgare på Skåneporten i Lund.

Skåneportens VD Andreas Meyer tillsammans med Jan Nilsson och Olivia Johnson överlämnade invigningsgåvor till makarna Igor och Suzanne Bistricic som i vanlig ordning levererade såväl mat som vänskap av högsta klass.

– Jag är väldigt glad, detta känns helt rätt, säger Igor Bistricic som sedan flytten till Lund märkt hur antalet besökare stadigt ökat. Nu har hans restaurang utökats med cirka 60 kvadratmeter till vilket ger plats till nästan dubbelt så många besökare jämfört med tidigare.

– När vi flyttade till Lund förra året var det starten på något nytt. Tidigare hade vi ett hål i väggen, när vi kom hit var det något helt annat. Och utökningen är ett ytterligare steg, säger Igor och njuter.

Utöver utökningen av Orvars korvar & burgare kommer flera nya restauranger att öppna på Skåneporten Lund inom en snar framtid.