Förskolan på Hyllie Gård utökar

Jensen Education utökar sin förskoleverksamhet på Hyllie Gård, beläget som en lantlig idyll och samtidigt invid köpcentret Emporia. Den nya etappen blev klar för inflyttning i början av december 2017. Detta ger möjlighet för ytterligare ca 60 förskoleplatser.

Förskolan har haft en bra start.

– Miljön på Hyllie Gård är unik och helt fantastisk – både för barnen och personalen! Intresset har varit stort och vi har många barn på kö. Nu får fler barn chansen att ha Hyllie Gård som första anhalt i sin skolgång, säger Linda Alm, affärsområdeschef på Jensen Education.

– Vi har genomfört omfattande ombyggnation av Hyllie Gård för att anpassa till en modern förskola. Vi skapar förutsättningar för en fantastisk lekmiljö utomhus, med frihet och aktivitet som riktmärken, säger Ole Bang Pedersen, VD på Öresundsporten AB.

Nu återstår den tredje och sista etappen av projektet, vilket innebär färdigställande av den tredje byggnaden på fastigheten.

– I samarbete med Jensen Education planerar vi att ta ytterligare steg under 2018, säger Ole Bang Pedersen, VD på Öresundsporten AB.

– Vi är mycket glada och nöjda över att kunna bedriva vår verksamhet på Hyllie Gård, avslutar Linda Alm.

hylliegard_drone

WEB_2015-10-19_23WEB_2015-10-19_28

 

FAKTA: Hyllie Gård

Fastighetens areal: 6347 m2
Bebyggd yta: 1550 m2
Ägare: Öresundsporten AB
Hyresgäst: Jensen Education
Aktuellt: Etapp 2 är klar vilket möjliggör en utökning av förskolans verksamhet.

 

KONTAKTPERSONER

Öresundsporten AB
Björn Lanner
0722 45 90 40
bjorn@oresundsporten.se

Jensen Education
Linda Alm, affärsområdeschef
0733 46 66 88
linda.alm@jenseneducation.se